![]() ![]() |
Jun 16 2010, 11:17 PM
|
|
![]() Çaylak ![]() Grup: Üye İleti: 28 Katılım: 16-June 10 Üye No: 143 |
ben rap dinlerim sansar salvo ve sagopa kajmerin şarkılarına bayılırım... tabi diğer rapçileride dinlerim ama bunlar öncelikli sizler .. ? arazmızda rapçi varmı ?
-------------------- '' S@N1K ''
|
|
|
|
Jun 17 2010, 06:31 AM
|
|
![]() Savaşçı ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Üye İleti: 360 Katılım: 15-May 10 Nereden: BORDO-_-BERELİLER Üye No: 43 |
ılgı alanımıza gırmyor hocaz han savasları kolıgız:D:D:D
-------------------- ![]() |
|
|
|
Jun 17 2010, 07:24 AM
|
|
![]() Han ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Süper Moderatör İleti: 939 Katılım: 12-May 10 Nereden: İzmir Çeşme Üye No: 5 |
Türk Sanat ve Musiki dinlerim
-------------------- ![]() Eğer bir gün dünyaya ait çok büyük bir derdin olursa Rabbine dönüp: “Benim çok büyük bir derdim var” deme! Derdine dönüp: “Benim çok büyük bir Rabbim var” de! ![]() Kaç ölüm ismimi değiştirir usta ? |
|
|
|
Jun 18 2010, 10:56 AM
|
|
|
Çaylak ![]() Grup: Üye İleti: 1 Katılım: 18-June 10 Üye No: 148 |
Bende rap severim Sehabe , A.P.O, Pit10, İhtilal, Sansar Salvo, Beta bunlar en sevdiklerim... -------------------- ![]() |
|
|
|
Jun 18 2010, 11:32 AM
|
|
![]() Çaylak ![]() Grup: Üye İleti: 28 Katılım: 16-June 10 Üye No: 143 |
sansar salvo süper ya dinleyenlere pit10 da ii rapçi
-------------------- '' S@N1K ''
|
|
|
|
Jun 21 2010, 12:17 AM
|
|
![]() Han ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Süper Moderatör İleti: 841 Katılım: 14-May 10 Nereden: Macaristan / Debrecen Üye No: 37 |
sansar salvo süper ya dinleyenlere pit10 da ii rapçi yöresel müzikleri dinlemenizi tavsiye ederim şimdiki gençlere hele... -------------------- Evine haciz gelmiş fakirler gibi ; Çok koydu giderken Götürdüklerin.. Hiç değilse Gülüşümü bıraksaydın , Ana yadigarıydı... ~BYSCRATCH~ |
|
|
|
Jun 21 2010, 04:15 PM
|
|
![]() Han ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Süper Moderatör İleti: 551 Katılım: 14-May 10 Nereden: İZMİR Üye No: 38 |
rap müzik demişsiniz paşam eski bir breakdance cı olarak bende bişiler sölemek isterim. türkiyeye rap müziği getiren bir çoğumuzun da bildiği gibi 95yılında cartel dir. cartel dağıldıkdan sonra 98 yılında tekrar bir araya gelerek petter maffay'la birlikte bir albüm daha çıkarmıştır. we o senelerde bir çoğunuzun bilmediği sago, ceza gibi birçok rapçide albümler hazırlamakta we türkiyede rap müziği yaygınlaştırmaktaydı. ceza sezen aksu ile düetinden sonra dahada popüler olmaya başlarken sago ise goranın soudtrack lerinden sonra aynı popülerliği yakaladı we bu 2 rapçiyi o tarihlerden sonra birçok kişi tanımaya we dinlemeye başladı. benden bilmeyenlere bir tavsiye silahsız kuvvet'in 2001 yılındaki albümü olan ihtiyar heyeti'ni bir dinleyin. benim tr rapte faforim ise herzaman sagodur. herkese saygılar...!
-------------------- HERKESE İYİ FORUMLAR VE İYİ OYUNLAR...!
BİLİYORSAN KONUŞ ALÎM SANSINLAR, BİLMİYORSAN SUS DA ADAM SANSINLAR...! ![]() ![]() |
|
|
|
Jun 21 2010, 06:04 PM
|
|
![]() Han ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Süper Moderatör İleti: 841 Katılım: 14-May 10 Nereden: Macaristan / Debrecen Üye No: 37 |
rap müzik demişsiniz paşam eski bir breakdance cı olarak bende bişiler sölemek isterim. türkiyeye rap müziği getiren bir çoğumuzun da bildiği gibi 95yılında cartel dir. cartel dağıldıkdan sonra 98 yılında tekrar bir araya gelerek petter maffay'la birlikte bir albüm daha çıkarmıştır. we o senelerde bir çoğunuzun bilmediği sago, ceza gibi birçok rapçide albümler hazırlamakta we türkiyede rap müziği yaygınlaştırmaktaydı. ceza sezen aksu ile düetinden sonra dahada popüler olmaya başlarken sago ise goranın soudtrack lerinden sonra aynı popülerliği yakaladı we bu 2 rapçiyi o tarihlerden sonra birçok kişi tanımaya we dinlemeye başladı. benden bilmeyenlere bir tavsiye silahsız kuvvet'in 2001 yılındaki albümü olan ihtiyar heyeti'ni bir dinleyin. benim tr rapte faforim ise herzaman sagodur. herkese saygılar...! tamam cüneytim senin için dinlicem o kişiyi aslında dinlemem ama bakalım insanın içinde kıpraştırma yapıyormu.. : -------------------- Evine haciz gelmiş fakirler gibi ; Çok koydu giderken Götürdüklerin.. Hiç değilse Gülüşümü bıraksaydın , Ana yadigarıydı... ~BYSCRATCH~ |
|
|
|
Jul 18 2010, 04:51 PM
|
|
![]() Üye ![]() ![]() Grup: Üye İleti: 109 Katılım: 16-July 10 Nereden: Forumumu bıraktım Ve forumda kuzenim olcak. Üye No: 256 |
Arkadaşlar rap alemminde tamam 2 rapçi var ama şunu bilin ki sagopa kajmer kadar rapi rap için yapan ve yükselten kimse yok sansarrın ağzı küfür kokuyo onun konserlerinde sadece küfür var ama sago öğle değil arkadaşlar adam şarkısında sırahat köprüsünü anladıyo
Dizeleri okuyun bi: Yine o kirli drum-set lerimin içindeyim, Ve hayatının en güzel parçasıyım, Kırıklarının alçısıyım. Affım olsun hain darba, Yediğim darbelerle sığındım Rab'ba, 365 gün 52 berbat hafta, Ağıtlarımla rafta, En büyük destekler çıkarsızlıktan ötürü lafta, Ben aklımı dile düşürdüm, Kapalı kapıdan kafamı çıkarıp kafayı üşüttüm, Yüzüne okkalı cümleler üfürdüm. Hey yabancı, ben zaten yıllardır içime dönüktüm, Parlayan bir alev gibi görünürdüm ama sönüktüm, Hayat bir bot ve bot çevresi dolu beyaz köpek balığı, Diptekiler iştahla düşünür tepede duran azığı, Rüyalarımın öldüğü yerde uyudum ve yine bot battı, İlk rıhtım ben battım ah tahtım vay bahtım. Dudaklarım kanayana kadar yapmak istediğim işte bu: Rap, Benimle ol hep. Ölmek üzere olan dünyada bir ölümlü yaşar mahlası Kaf-Kef, Dualarım vesvas'ı hannas'ı eder def. İncecik ip üzerine koca ayaklar bindi, nefsim içine sindi. Kirpiklerim titremekte korkularımdan, düşersem yanarım. O kadar içime sindim ki, vinç getirsen kalkmaz başım, Yov! Gömün burada canlı naşım, İç çekmekten düşünmekten ağardı saçım, Düşersem yanarım. Vicdan bir güneş gibi parladıkça ısınır için, Geçen vakte "bir zamanlar" adını koyduk niçin? Çünkü gelen gider makbuludur kısası ziyaretin, Bana müsade sana rastgelsin, budur hikayemiz. Takdir buyur, kış bulutların kadar doluyum Rabbım, Bir ağlasam dolar taşar seller alır bahçem bağım. Yükseldikçe nefesi kesilir yalnız kalır dev dağın, Aramadıkça düşman buldum, hasım solum sağım, Cehennemde soğuk bir gün, boğuk bir adam, Donuk bir surat, bekle gelir bir gün beklediğin murat, Bazılarına gül dikenicesine batar rahat, Nefret edercesine yaşar hayat, buyur mezara yat. Soğukluk içime hükmedince güneşim buz adası, Şemine pervane misali Sagonun aşkı, Sessizliktir içimden geçirdiklerimin sedası, Duymakta olduğun engin sözler derin denizlerimin dagası -------------------- -------------------------------------FORUMU BIRAKTIM------------------------------------------------ şuANDAN itibaren kuzenim kullanacak herkesten özür dilerim |
|
|
|
Jul 26 2010, 05:42 AM
|
|
![]() Çaylak ![]() Grup: Üye İleti: 10 Katılım: 23-July 10 Üye No: 270 |
rap dinlemek istiyorsanız undergraund dinleyin !
http://www.facebook.com/video/video.php?v=1271055340890 -------------------- |
|
|
|
Aug 12 2010, 02:06 PM
|
|
![]() Çaylak ![]() Grup: Üye İleti: 44 Katılım: 12-August 10 Üye No: 359 |
Bende rap dinlemeya bayılırım ama tabikide söyleyenler sagopa & kolera olursa
-------------------- ![]() |
|
|
|
Aug 18 2010, 06:37 PM
|
|
|
Çaylak ![]() Grup: Üye İleti: 9 Katılım: 11-August 10 Üye No: 355 |
|
|
|
|
Aug 19 2010, 06:41 AM
|
|
![]() Kumandan ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Üye İleti: 487 Katılım: 18-May 10 Nereden: istanbull Üye No: 52 |
şebnem abladan teodan vazgecmem rock rock rock ama dedigin konuya katılıyorum kufursuz olmalı belden asagı vuranlara puan verilmemeli sagopa bu yonden diger rapciden farklıdır
-------------------- |
|
|
|
Aug 29 2010, 04:18 PM
|
|
|
Çaylak ![]() Grup: Üye İleti: 21 Katılım: 22-May 10 Nereden: ığdır Üye No: 58 |
bende sago hastasıyım nede olsa rapin öncüleri sayılırlar. sagoda bşta çok küfür etmiş ama hatasını anlamış imana gelmiş
-------------------- |
|
|
|
Aug 29 2010, 10:32 PM
|
|
|
Çaylak ![]() Grup: Üye İleti: 72 Katılım: 20-August 10 Üye No: 383 |
Silahsız kuvvet demişsinde zaten sago nun eski mahlası (: bende sagopa & kolera
|
|