IPB

Hoşgeldiniz ( Giriş | Kayıt Ol )

2 Sayfa V  < 1 2  
Closed TopicStart new topic
> ben geldim, selam herkese
gunay91
mesaj Aug 2 2010, 11:37 AM
İleti #21

Han

Grup: Süper Moderatör
Nereden: İzmir Çeşme
Üye No: 5

HEPİMİZ HAYATİYİZ !

Yasaklara Hayir !!!! biggrin.gif Heyy siz modlar sizler hep bu kullanicilara aşaladiniz artik izin vermiyorum buna ben Yilmaz Günay bir karincayi bile incitmeyen Yilmaz Günay bir daha küçümser ve ceza verirseniz üyelere çeker vururum sizleri heey modlar , arkama bile bakmam biggrin.gif

Normal Üye Savunucusu Yilmaz Günay

Adminede 2 laf sözüm var biggrin.gif

bak beyim, sana iki çift lafım var.koskoca adamsın. yetkin var, , herşeyin var. onlarca kişi çalışıyor emrinde.yakışır mı sana emekle oynamak.yakışır mı bunca günahsızı, çoluğu çocuğu karda kışta banlamak, oyunsuz bırakmak.ama nasıl yakışmaz.sen değil misin kendi adminine bile acımayan, bir damlacık hileyi çok gören.anlamıyor musun beyim, bu çocuklar hileyi seviyor.ama ben boşuna konuşuyorum. hileyi tanımayan adama hileyi anlatmaya çalışıyorum. hıh. sen büyük patron, Yönetici , admin babası, Yönetici bey. sen mi büyüksün?. hayır ben büyüğüm, ben, yilmaz günay. sen benim yanımda bir hiçsin, anlıyor musun, bir hiç. gözümde pul kadar bile değerin yok.ama şunu iyi bil, ne kapattıklarına ne de başka multicilere hiç birşey yapamayacaksın. yıkamayacaksın, dağıtamayacaksın, mağlup edemeyeceksin bizi.çünkü biz birbirimize parayla pulla değil, ortak ip ile bağlıyız. bizler multiyi seviyoruz. biz bir aileyiz.biz güzel bir aileyiz.bunu yıkmaya senin gücün yeter mi sanıyorsun.dokunma artık aileme.dokunma multilerime. eğer onların kılına zarar gelirse ben, ömründe bir karıncayı bile incitmemis olan ben, yilmaz günay, hiç düşünmeden çeker vururum seni.anlıyor musun.vururum ve dönüp arkama bakmam bile.

Yilmaz Günay Normal Üye Savunucusu biggrin.gif

--------------------

Eğer bir gün dünyaya ait çok büyük bir derdin olursa

Rabbine dönüp:
“Benim çok büyük bir derdim var”
deme!

Derdine dönüp:
“Benim çok büyük bir Rabbim var”
de!
Go to the top of the page

+Quote Post
hayati
mesaj Aug 5 2010, 09:40 AM
İleti #22

Savaşçı

Grup: Üye
Nereden: BORDO-_-BERELİLER
Üye No: 43

evettttttt

--------------------

+Quote Post
hayati
mesaj Aug 5 2010, 09:44 AM
İleti #23

Savaşçı

arkadas ben forumdan atılma sebebımı hala anlamıyorum hala neye guvenerek ban yedım ne sebep ıle uzaklastırıldım neden nıcın ama ınanınkı moralım sıfır kalbım kırık dostlarımıza ıkı slm atamamak demek ne demek yaa degıl yılmaz guney cıkıp adolf hıtler yada barack obama gelse benım sınırım yatısmaz kırık kalp ıle devam edıyorum ama bunun hesabını bırgun soracagım

--------------------

+Quote Post
gunay91
mesaj Aug 5 2010, 09:55 AM
İleti #24

Han

Nasil soracaksin ? Bu forumun kurallari var sende bu kurallar disina ciktigin icin ceza aldin nasil bir hesap sorabilirsinki ( Sana cezayi veren kisi oldugum icin bunu yaziyorum. )

--------------------

Rabbine dönüp:
deme!

Derdine dönüp:
de!

+Quote Post
hayati
mesaj Aug 5 2010, 01:20 PM
İleti #25

Savaşçı

dostum hesabımız senle degıl bızı cekemeyen sahıslarla mıllete ne zarar verdık bız burda yazdık dostluk ıcınde oyunumuzu oynadık ama cekemeyenler olmus orası bellı

--------------------

+Quote Post
gunay91
mesaj Aug 5 2010, 01:30 PM
İleti #26

Han

Konuyu baska yönlere çekmeye çalişma ! Senin tek yaptigin kurallara uymamakti ve bunun cezasini aldin . Hic bir cezayi forumda sorgulamaya hakkin yok wink.gif Eğer şikayetin varsa yetkililerden veyada cezani haksiz buluyorsan Geribildirim orda !

Konu amacindan ciktigi icin kilitliyorum.

KİLİT

--------------------

Rabbine dönüp:
deme!

Derdine dönüp:
de!

+Quote Post

2 Sayfa V  < 1 2
Closed TopicStart new topic
1 kullanıcı bu başlığı okuyor (1 Misafir ve 0 Gizli Kullanıcı)
0 üye:

Basit Görünüm Tarih : 6th September 2010 - 06:02 PM
 Runescape game and Mechscape MMORPG