![]() ![]() |
Aug 2 2010, 11:37 AM
|
|
![]() Han ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Süper Moderatör İleti: 910 Katılım: 12-May 10 Nereden: İzmir Çeşme Üye No: 5 |
HEPİMİZ HAYATİYİZ !
Yasaklara Hayir !!!! Normal Üye Savunucusu Yilmaz Günay Adminede 2 laf sözüm var bak beyim, sana iki çift lafım var.koskoca adamsın. yetkin var, , herşeyin var. onlarca kişi çalışıyor emrinde.yakışır mı sana emekle oynamak.yakışır mı bunca günahsızı, çoluğu çocuğu karda kışta banlamak, oyunsuz bırakmak.ama nasıl yakışmaz.sen değil misin kendi adminine bile acımayan, bir damlacık hileyi çok gören.anlamıyor musun beyim, bu çocuklar hileyi seviyor.ama ben boşuna konuşuyorum. hileyi tanımayan adama hileyi anlatmaya çalışıyorum. hıh. sen büyük patron, Yönetici , admin babası, Yönetici bey. sen mi büyüksün?. hayır ben büyüğüm, ben, yilmaz günay. sen benim yanımda bir hiçsin, anlıyor musun, bir hiç. gözümde pul kadar bile değerin yok.ama şunu iyi bil, ne kapattıklarına ne de başka multicilere hiç birşey yapamayacaksın. yıkamayacaksın, dağıtamayacaksın, mağlup edemeyeceksin bizi.çünkü biz birbirimize parayla pulla değil, ortak ip ile bağlıyız. bizler multiyi seviyoruz. biz bir aileyiz.biz güzel bir aileyiz.bunu yıkmaya senin gücün yeter mi sanıyorsun.dokunma artık aileme.dokunma multilerime. eğer onların kılına zarar gelirse ben, ömründe bir karıncayı bile incitmemis olan ben, yilmaz günay, hiç düşünmeden çeker vururum seni.anlıyor musun.vururum ve dönüp arkama bakmam bile. Yilmaz Günay Normal Üye Savunucusu -------------------- ![]() Eğer bir gün dünyaya ait çok büyük bir derdin olursa Rabbine dönüp: “Benim çok büyük bir derdim var” deme! Derdine dönüp: “Benim çok büyük bir Rabbim var” de! |
|
|
|
Aug 5 2010, 09:40 AM
|
|
![]() Savaşçı ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Üye İleti: 360 Katılım: 15-May 10 Nereden: BORDO-_-BERELİLER Üye No: 43 |
evettttttt
-------------------- ![]() |
|
|
|
Aug 5 2010, 09:44 AM
|
|
![]() Savaşçı ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Üye İleti: 360 Katılım: 15-May 10 Nereden: BORDO-_-BERELİLER Üye No: 43 |
arkadas ben forumdan atılma sebebımı hala anlamıyorum hala neye guvenerek ban yedım ne sebep ıle uzaklastırıldım neden nıcın ama ınanınkı moralım sıfır kalbım kırık dostlarımıza ıkı slm atamamak demek ne demek yaa degıl yılmaz guney cıkıp adolf hıtler yada barack obama gelse benım sınırım yatısmaz kırık kalp ıle devam edıyorum ama bunun hesabını bırgun soracagım
|
|
|
Aug 5 2010, 09:55 AM
|
|
![]() Han ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Süper Moderatör İleti: 910 Katılım: 12-May 10 Nereden: İzmir Çeşme Üye No: 5 |
Nasil soracaksin ? Bu forumun kurallari var sende bu kurallar disina ciktigin icin ceza aldin nasil bir hesap sorabilirsinki ( Sana cezayi veren kisi oldugum icin bunu yaziyorum. )
-------------------- ![]() Eğer bir gün dünyaya ait çok büyük bir derdin olursa Rabbine dönüp: “Benim çok büyük bir derdim var” deme! Derdine dönüp: “Benim çok büyük bir Rabbim var” de! |
|
|
|
Aug 5 2010, 01:20 PM
|
|
dostum hesabımız senle degıl bızı cekemeyen sahıslarla mıllete ne zarar verdık bız burda yazdık dostluk ıcınde oyunumuzu oynadık ama cekemeyenler olmus orası bellı
|
|
|
Aug 5 2010, 01:30 PM
|
|
Konuyu baska yönlere çekmeye çalişma ! Senin tek yaptigin kurallara uymamakti ve bunun cezasini aldin . Hic bir cezayi forumda sorgulamaya hakkin yok
Konu amacindan ciktigi icin kilitliyorum. KİLİT -------------------- ![]() Eğer bir gün dünyaya ait çok büyük bir derdin olursa Rabbine dönüp: “Benim çok büyük bir derdim var” deme! Derdine dönüp: “Benim çok büyük bir Rabbim var” de! |
|
|
|
![]() ![]() |
| Basit Görünüm | Tarih : 6th September 2010 - 06:02 PM |