IPB

Hoşgeldiniz ( Giriş | Kayıt Ol )

5 Sayfa V  « < 3 4 5  
Reply to this topicStart new topic
> dengelerin bozulmaması, Kale ele geçirilme sorunları
D.G_SERHAT
mesaj Aug 5 2010, 02:22 PM
İleti #81

Çaylak
*

Grup: Üye
Üye No: 207

arkadaşlar eğer klan liderleri biarada toplanıp karar alsalar sorun çözülecek kale elbette alınır ama oyuncuyu bitirecek şekilde olmamalı bunu savunuyorum yani oyuncuya toparlanması ve oyuna asılması için şans tanıyalım böylece o oyuncu oyundan uzaklaşmaz yanlış anlamayın birçok kişi yardım talep ediyordur sizden gerek kendi klanınınzdan gerekse klanındışı bu oyunculara başka alternatif bırakılmadığı için yardım istiyorlar eminimki şans tanınsa onlarda ileride iyi oyuncu olur böylece her resetten sonra oyun daha kaliteli olur oyuncu zenginliği olur sıralama çok çekişmeli olur güzel savaşlar yapılır kale zap etme o kadar kolay olmaz çünkü karşındaki o oyuncu artık tecrube sahibi oyuncu olur oyundan kopmaz yoksa dediğim gibi 50 reset olsun sıralama aynı olur reset yaklaşırken oyunda 100 oyuncu kalmıyor neden reset sonuna kadar başa baş bi mucadele olmasın neden daha zevkli olmasın yoksa ilk 50de olan arkadaşların bi sorunu yok bişekilde ilk 50de olurlar eğer reset sonunda zaten sıralamayı biliyorsak oynamanın ne anlamı kalıyor bide bu açıdan bakın sadce isteğim tecrubesiz oyunculara şans tanınsın oyun zenginleşsin rekabet artsın
Go to the top of the page

+Quote Post
BYSCRATCH
mesaj Aug 5 2010, 06:24 PM
İleti #82

Han

Grup: Süper Moderatör
Nereden: Macaristan / Debrecen
Üye No: 37

önerin eğer tam açıklığa kavuşulursa dostum açtıgın konunun üzerinde anket çalışması yaparak klanlarının isimlerini ve liderlerini yazar herkesi oylamaya davet edebilirsin..eger kendince tam anlamıyla konundan aldıgın cevaplar karşısında tatmin olduysan güzel bir çalışma olur herkes oyunuda forumda kullanmış olur..

--------------------

Evine haciz gelmiş fakirler gibi ; Çok koydu giderken Götürdüklerin..

Hiç değilse Gülüşümü bıraksaydın , Ana yadigarıydı...

~BYSCRATCH~

+Quote Post
Emp_Lothair
mesaj Aug 6 2010, 05:03 AM
İleti #83

Kumandan

Nereden: istanbull
Üye No: 52

serhat bunu anket olarak duzenleyelim bakalım sonuc ne cıkıcak

--------------------

Butun yapraklar sararıp düşecektik ama ilk ben düştüğümde kalanlar arkamdan korkuyla baktılar...

+Quote Post
D.G_SERHAT
mesaj Aug 6 2010, 10:28 AM
İleti #84

Çaylak
*

emre haklısın nasıl bi anket yapıcaz ona sen karar ver sonrada gerekirse oylama yaparız çıkan sonuca herkes razı gelmek zorunda kalır çogünlük ne isterse

+Quote Post
Emp_Lothair
mesaj Aug 6 2010, 11:10 AM
İleti #85

Kumandan

Nereden: istanbull
Üye No: 52

ok ayarlıcaz paşam

--------------------

Butun yapraklar sararıp düşecektik ama ilk ben düştüğümde kalanlar arkamdan korkuyla baktılar...

+Quote Post
romeo
mesaj Aug 6 2010, 12:11 PM
İleti #86

Gelişmiş Üye

Nereden: istanbul
Üye No: 3

arkadaşlar kale almayalım tamam. lakin ben birçok oyuncunun online sürelerine bakıyorum. 12 saatten daha fazla oyuna girmeyen arkadaşlar var. bu arkadaşlar rahat rahat oynuyorlar. d4'ün en büyük özelliği online sürelerinin yüksek olması. ben bu arkadaşları takip ediyorum ve böyle devam ederlerse tepelerine binerim.

--------------------

+Quote Post
D.G_SERHAT
mesaj Aug 6 2010, 03:56 PM
İleti #87

Çaylak
*

romeo bu konuların hepsi konuşulcak zaten kimlerin kalesi alınmalı kimlerin alınmamalı bunlara liderler en iyi analizi yaptıktan sonra karara bağlar karar ne olursa olsun sonuna kadar destekçisi olucam şimden d4 hayırlı olmasını diler diğer dünyalara örnek olucak kararlar olacağına inanıyorum

+Quote Post
hayati
mesaj Aug 7 2010, 07:59 AM
İleti #88

Savaşçı

Nereden: BORDO-_-BERELİLER
Üye No: 43

arkadaslar oylama yapılacak ıse bızımde fıkır ve oylarımızı onemsersenız sevınırım

--------------------

+Quote Post

5 Sayfa V  « < 3 4 5
Reply to this topicStart new topic
1 kullanıcı bu başlığı okuyor (1 Misafir ve 0 Gizli Kullanıcı)
0 üye:

Basit Görünüm Tarih : 6th September 2010 - 05:25 PM
 Runescape game and Mechscape MMORPG